The TEAM

Vilka är SARj

Robin-Klang-sarj.se
Robin Klang

Service / Eftermarknad

Mångårig erfarenhet av service och underhåll inom vindkraft, hissar, kranar och rulltrappor, varav 10 år som chef. Bred erfarenhet från golv till chefsnivå av allt från underhåll och reparationer till logistik, strategi, personalledning och organisation. Bygger goda relationer och strävar efter att matcha tekniska förutsättningar med kunders och samarbetspartners kunskap och önskemål. Är en lösningsorienterad person med fokus på utveckling och affärsmässighet. Vill få saker gjort!

E-post
robin.klang@sarj.se
Telefon
+46793485029


Andreas Cederqvist

Försäljning

Med ~15års erfarenhet inom teknisk komplex försäljning, där fokus alltid varit kundnöjdhet och långsiktigt samarbete med kunder och partners, följer jag min dröm om att driva bolag! Jag har arbetat med kommersiell motorförsäljning i 9-16 liters segmentet, både genom fabriksförsäljning tillsammans med OEM och distributörer, samt även via distributör på den svenska marknaden. Senare i karriären har jag vidgat mitt arbetsområde inom drivlinor med hög komplexitet och hybridsystem för kommersiella fartyg. Genom en mångårig anställning som yrkesofficer i Amf1 med högfartsnavigering med många driftstimmar bakom ratten ser jag ofta alla parters behov. Min personlighet präglas av nyfikenhet och alltid se lösningar oavsett komplexitet och därigenom överträffa kundens förväntningar. Detta sker genom stort engagemang och hjärta, från början till slut.

Epost
andreas.cederqvist@sarj.se
Telefon
+46705668989

VÅR AFFÄRSIDÉ

Efter många års arbete på storföretag inom marin och teknik ville vi skapa det företag vi själva hade velat möta som kund eller leverantör. Vi ville jobba med produkter vi själva tror på och fokusera vår tid på en god affär – för alla parter. 

Våra kunder och samarbetspartners ska kunna känna sig helt trygga med att vi uppfyller våra löften. Vi är ett litet familjeföretag med stort personligt engagemang och ett stort nätverk inom branschen. Vi har mycket god kompetens och lång erfarenhet av försäljning och service inom marin och teknik. 

Vi väljer att samarbeta med huvudmän som erbjuder premiumprodukter och vi vill påverka marknaden i en mer hållbar riktning. 

SARj i sin naturliga miljö.